Σημαντικά στοιχεία κατασκευής

1.ΕΠΙΛΟΓΗ

Τεράστια σημασία δίνεται στην αγορά Πολύ Καθαρού Υλικού – (Α’ Ποιότητας). Είναι το πρώτο σημαντικό σημείο που πρέπει να παρατηρηθεί πριν τη διαδικασία κατασκευής των κάγκελων. Γι’αυτό η εταιρεία μας δίνει τεράστια σημασία στην επιλογή του υλικού και σας προσκαλεί για επί τόπου διαπίστωση στο εργοστάσιο μας, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

2.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η διαδικασία κατασκευής όλων των μεταλλικών κατασκευασμάτων (κάγκελα, σκάλες, καγκελόπορτες κλπ) γίνεται ΕΝΤΟΣ του εργοστασίου (κόψιμο, συναρμολόγηση, κόλλημα με εξειδικευμένες μηχανές κόλλησης (MIG, TIG), σμιριλιάρισμα, αστάρωμα στο ΦΟΥΡΝΟ ΒΑΦΗΣ. Με τον τρόπο αυτό το καθαρό σίδερο δεν εκτίθεται στις καιρικές συνθήκες ούτως ώστε να υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί – οξειδωθεί πρίν την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας

3.ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Πολύ σημαντικό είναι τα κούφια σίδερα (πασαμάνα, σωλήνες) να είναι πολύ καλά κολλημένα μεταξύ τους από όλες τις πλευρές και να μην αφήνουν σε καμιά περίπτωση οποιαδήποτε χαραμάδα ούτως ώστε να εισχωρεί η υγρασία και το νερό της βροχής – σημείο στο οποίο δίνεται τεράστια σημασία.

4.ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Στο ΦΟΥΡΝΟ ΒΑΦΗΣ, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον εσωτερικό χώρο του εργοστασίου τα κάγκελα γίνονται δύο χέρια αστάρι. Το πρώτο χέρι αστάρι είναι το allegro, το οποίο έχει την ιδιότητα να γίνεται ένα σώμα με το σίδερο. Με το αστάρι αυτό αποκλείουμε την πιθανότητα του ξεφλουδίσματος του ασταριού στο πέρασμα του χρόνου. Το δεύτερο χέρι έχει αντισκουριακές ιδιότητες και γίνεται για να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει πάχος ασταριού στο σίδερο καθώς επίσης για να κλείσουν όλοι οι πόροι του και να μην αφήνεται η υγρασία και η βροχή να εισχωρεί, με αποτέλεσμα να σκουριάζει το σίδερο. Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το αστάρωμα του σιδέρου γίνεται σε ειδικές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα το αστάρι να στεγνώνει κανονικά και στο χρόνο που πρέπει. Επίσης πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μέσα στο ΦΟΥΡΝΟ ΒΑΦΗΣ δεν υπάρχει πιθανότητα της παραμικρής σκόνης, η οποία θα μπορούσε να κολλήσει στο σίδερο (μειώνοντας έτσι την ποιότητα του ασταριού).

5.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η τοποθέτηση των σκάλων / κάγκελων γίνεται από πολύχρονο έμπειρο προσωπικό. Πρωταρχικοί μας στόχοι: πρώτον η τοποθέτηση τους να γίνεται με τέτοιον τρόπο που να είναι πολύ σταθερά και σε καμιά περίπτωση να μην κουνιέται το κάγκελο ούτε κάν στο ελάχιστο, και δεύτερο να μην γίνονται ζημιές στα πατώματα κατά την διάρκεια εφαρμογής τους (σπασίματα, εκδορές, καψίματα), στόχους τους οποίους η εταιρεία επιτυγχάνει καθημερινά.

6.ΒΑΨΙΜΟ

Το τελικό βάψιμο (finish) των κάγκελων προτείνουμε να χρησιμοποιηθούν ποιοτικές αντισκουριακές μπογιές, τις οποίες είτε μπορούμε να προμηθεύσουμε, είτε μπορούμε να αναλάβουμε το μπογιάτισμα τους με ένα επιπλέον κόστος στην προσφορά.

7.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

Σημαντικό στοιχείο για τη σωστή διατήρηση του καγκέλου είναι να αποφεύγεται εντελώς η επαφή με νερό διάτρησης (είτε λόγω καθαρίσματος, σφουγγαρισμάτων, πέκκα γρασιδιού κ.λ.π) γιατί περιέχει αρκετό αλάτι και βόριο που σε συνδιασμό με τον ήλιο γίνεται οξύ και καταστρέφει το υλικό.

© Copyright 2022 - Δημιουργίες Γ. Νεοκλέους Λτδ / Designed & Developed by NETinfo Plc