Προφίλ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της στις αρχές της δεκαετίας του 90’.
Η ιστορία μας αρχίζει από εκεί, όταν μία ομάδα ανθρώπων πίστεψε πως αξίζει σημαντική βελτίωση ο χώρος του ατόφιου σιδέρου, αφού είναι υλικό το οποίο χρησιμοποιείτο από τους προγόνους μας και αποδείχτηκε αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.
Ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζί των 100m², δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να πετύχουν τον στόχο τους, ότι το σίδερο είναι το πιο ανθεκτικό υλικό στο πέρασμα του χρόνου. Αυτός τους ο στόχος έμοιαζε με άπιαστο όνειρο κι’ όμως έχει γίνει πραγματικότητα. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών τους κάθε μέρα και περισσότερο, οι ανάγκες επέκτασης μεγάλωναν παράλληλα και έτσι κατάφεραν να δημιουργήσουν τον σημερινό ιδιόκτητο εργοστασιακό και εκθεσιακό τους χώρο έκτασης 1900m². Στη συνέχεια, εισάγοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έκαναν και πάλι την διαφορά στον χώρο, δίνοντας την δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε την πρώτη ύλη με άριστα αποτελέσματα.
Η πολύχρονη πείρα μας, μας έχει διδάξει πως, «όσο το πιστεύεις, τόσο πιο πολύ δημιουργείς και επιτυγχάνεις τους στόχους σου με τελειότητα».
Στην δική μας δουλειά πρωταρχικός στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, σε συνδυασμό  με την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό αφού αποτελούν μέρος της διακόσμησης του κάθε χώρου ξεχωριστά. Οι εργασίες μας αποτελούν έργα τέχνης, αφού διεκπεραιώνουμε οποιοδήποτε σχεδιασμό επιθυμεί ο πελάτης.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αποτελείτε από μία ομάδα ανθρώπων που αγαπά και πιστεύει σε αυτό που δημιουργεί καθημερινά. Συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε τους πελάτες  μας με σιγουριά γι’ αυτό που πρόκειται να τοποθετηθεί στον χώρο τους. Σεβόμαστε τις απόψεις τους και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.
Η κάθε εργασία σχεδιάζεται με τα δικά της δεδομένα και μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα, πριν ξεκινήσει να κατασκευάζεται. Αφού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, καταχωρείται στο πρόγραμμα της παραγωγής για διεκπεραίωση.
Για μας δεν έχει σημασία αν είναι μία μικρή ή μεγάλη δουλειά, έχουν όλες το ίδιο αποτέλεσμα. Γίνονται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες σωστής επεξεργασίας υλικού για την μετέπειτα πορεία των κατασκευών μας.
Σ’ όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας, έχουμε επιτύχει να διαψεύσουμε τον μύθο ότι το σίδερο φθείρεται στο πέρασμα του χρόνου.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η διατήρηση του «καλού ονόματος» της εταιρείας μας.
Αυτοί που μας γνωρίζουν έχουν να πουν πολλά για μας. Αυτό αποτελεί επιβράβευση, δύναμη αλλά και σκέψη για ακόμη περισσότερη βελτίωση της εργασίας μας.
Γι’ αυτό και εμείς με την σειρά μας καθημερινά, μελετάμε σύγχρονους τρόπους κατασκευής και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων τεχνικών κατασκευών που αντιπροσωπεύει τις ανάγκες των ανθρώπων του σήμερα αλλά και του αύριο.

Ανθεκτικότητα = Σταθερότητα = Ασφάλεια

Στοιχεία απαραίτητα στον άνθρωπο…

 

“Ειδικευόμαστε στις κυκλικές σκάλες και παινευόμαστε για τα άριστα αποτελέσματα ποιοτικής δουλειάς που έχουμε να επιδείξουμε.”

© Copyright 2022 - Δημιουργίες Γ. Νεοκλέους Λτδ / Designed & Developed by NETinfo Plc